Over ons

RAF Holding is de organisatie die de strategie van de groep bepaalt en randvoorwaarden schept voor de groei van haar werkmaatschappijen. De holding faciliteert een aantal centrale diensten aan de groep, waaronder huisvesting.

 

De werkmaatschappijen van RAF Holding zijn onafhankelijke Nederlandse ondernemingen hetgeen garant staat voor korte communicatielijnen, flexibiliteit, een persoonlijke dienstverlening en een snelle response op marktontwikkelingen.

 

RAF heeft door autonome groei en acquisities een snelle ontwikkeling kunnen doormaken. De drijvende kracht achter het succes van RAF holding en haar werkmaatschappijen is ons uitgebreide en flexibele dienstenaanbod, onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers en onze solide financiële positie.

 

De strategie van RAF holding en haar werkmaatschappijen is gericht op een verdere uitbouw van onze positie als toonaangevende logistieke dienstverlener in een aantal geselecteerde marktsegmenten door autonome groei, acquisities en een voortdurende verbetering van de kwaliteit van dienstverlening.