Bedrijven

Cavalier Logistics

Cavalier heeft een goede reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare internationale luchtvracht expediteurs door het aanbieden van een breed scala aan flexibele diensten. Met agenten gevestigd in alle grote steden wereldwijd, bieden wij een wereldwijd bereik aan. Onze gespecialiseerde en professionele aanpak zorgt ervoor dat uw luchtvracht veilig wordt vervoerd, tegen concurrerende tarieven.

Aslo Service Nederland

Het inkopen van producten door de tussenkomst van Aslo maakt uw organisatie efficiënter.
Heeft u een breed assortiment of meerdere vestigingen die veel producten moeten bestellen? Bespaar dan tijd en laat ons de juiste leverancier zoeken en maak gebruik van onze gunstige inkoopprijzen.

Jos Steeman®

Door middel van een wereldwijd agentennetwerk, Europese truckingdienst en inlever- en afhaalpunten verspreid door heel Nederland, kunnen wij wereldwijd elk type vracht voor u organiseren.

Padosu Parcel Services

PPS is dé specialist op het gebied van Express en logistiek, zowel Nationaal als Internationaal.
Heeft u een pakket of document dat vervoert moet worden, dan biedt PPS door haar kennis, ervaring en brede netwerk, de service die u nodig heeft. Op elke plaats, op elk tijdstip, over de hele wereld.

Worldwide Baggage Services

Worldwide Baggage Services B.V. is een reisagentschap voor vracht. Worldwide Baggage Services B.V. bemiddelt bij het vervoer van luchtvracht, zeevracht en wegtransport en maakt hierbij het overwegend zakelijke vrachtvervoer toegankelijk voor particulieren.

Relief Transport BV

Sinds 1979 biedt Relief Transport Services internationale transportdiensten aan bedrijven, organisaties, stichtingen, universiteiten en agenten. Door middel van een gratis login procedure kunnen de luchtvrachttarieven bekeken worden.

Vrachtcentrum Particulieren

Als onderdeel van VCP maken de ondernemingen, Jos Steeman Alkmaar®, PPS en Worldwide Baggage Services het overwegend zakelijke vrachtvervoer toegankelijk voor particulieren. Alles van pakketzendingen tot complete verhuizingen kunnen georganiseerd worden door VCP.

Nova Cargo Centre

Met een breed aanbod aan kantoorruimtes, maakt Nova Cargo Centre het drukke Schiphol bereikbaar voor ondernemingen. Vanuit Schiphol Zuid kunnen ondernemingen goede zaken doen met luchtvaarmaatschappijen en expediteurs.